Diensten

Welkom.

Brouwer Consult informeert u op deze pagina hoe wij u van dienst kunnen zijn. We kunnen hier slechts globaal en beknopt zijn. De beste manier is en blijft met elkaar in gesprek te komen om vast te kunnen stellen of Brouwer Consult u bij uw uitdagingen kan ondersteunen. U kunt ons mailen of bellen voor een afspraak. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Gebieden waar wij bijzondere expertise hebben en onze ervaring voor u kunnen inzetten:

 • Advisering ten aanzien van het (her-)inrichten en/of verbeteren van uw inkooporganisatie.
  Wij kunnen dit doen als zelfstandig onderzoek of als leider van of deelnemer aan uw projectteam.
 • Advisering ten aanzien van het (her-)inrichten en/of verbeteren van de bedrijfsvoering bij uw inkooporganisatie, bijvoorbeeld bij de introductie van nieuwe automatisering. Wij hebben concrete ervaring met de invoering van SAP en EBF.
  Wij kunnen dit doen als leider van of deelnemer aan uw projectteam.
 • Advisering ten aanzien van een concrete (Europese) aanbesteding.
  Wij kunnen dit doen als zelfstandig onderzoek en een rapport opstellen met een aanbeveling voor de aanpak, wij kunnen dit ook doen als leider van of deelnemer aan uw projectteam.
 • Advisering ten aanzien van het inschrijven op een aanbesteding door de overheid. Wij kennen de valkuilen uit eigen ervaring.
 • Ondersteuning bij de verkoop van Defensiematerieel. Wij kennen het referentiekader van de eindgebruiker!

Sommige verbeter- en reorganisatietrajecten hebben voorspelbaar (grote) gevolgen voor het personeel. U kunt de input van Brouwer Consult in een personeels-gerichte organisatie ook bereiken door contact op te nemen met InQuest.

Tjerk Brouwer is één van de senior consultants van het Inkoopkompas

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden !
[Welkom] [Over ons] [Diensten] [Nieuws] [Downloads] [Contact]